Scooter rijbewijs Kerkrade en omstreken

De tijd van de fiets pakken of een heel stuk wandelen zit erop. Je wilt je scooterrijbewijs in Kerkrade gaan behalen en de eerste stap richting vrijheid zetten. Misschien heb je er een hele tijd op moeten wachten, maar eindelijk is daar Driving Coach! Wij begeleiden je stap voor stap door het hele proces heen tot het moment dat je je scooterrijbewijs in Kerkrade haalt! Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar de juiste scooter rijschool in Heerlen. Bij Driving Coach bieden wij de juiste hulp om zo snel mogelijk de weg op te kunnen.

Scooter rijbewijs in parkstad en omstreken

Is jouw doel om binnenkort je scooterrijbewijs in Kerkrade en de omgeving van parkstad te halen, maar heb je nog geen idee waar en hoe je moet beginnen? Bij Driving Coach begeleiden we jou in sneltrein vaart richting het rijbewijs. Zo geven wij al onze rijlessen op een eerlijke, persoonlijke manier, waarbij jij de volledige aandacht krijgt. Ons doel is dat jij op het einde van onze cursus een verantwoordelijke en veilige scooterbestuurder wordt.

Bij Driving Coach begrijpen we als geen ander dat iedere leerling uniek is en een eigen leermethode heeft. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we op maat gemaakte lesplannen die aansluiten op jouw niveau en behoeften! Het maakt bij ons ook niet uit of je al een ervaren bestuurder bent of net begint, want onze instructeur Zascha zal je met geduld begeleiden. Door middel van handige aanwijzingen en tips zul je tijdens het behalen van je scooterrijbewijs in Kerkrade voldoende ervaring opdoen en bovendien vertrouwen opbouwen.                                          

Onze lessen zijn niet alleen gericht op het behalen van het examen, maar ook op het ontwikkelen van duurzame en veilige rijgewoontes. We behandelen alle aspecten van scooter rijden, van de fundamentele verkeersregels tot geavanceerde rijtechnieken. Je verkrijgt de vaardigheden om op een veilige manier aan het verkeer deel te nemen, met respect voor andere weggebruikers.

Scooterrijbewijs in Kerkrade en parkstad

Zoals we al hadden vermeld, krijg je bij de Driving Coach één-op-één begeleiding zodat jij de volledige aandacht krijgt. Mocht je het leuker vinden samen met een vriend of vriendin je scooterrijbewijs in Kerkrade te behalen, is of dit ook mogelijk! Jullie krijgen dan beide les van één instructeur.

Waar moet je rekening mee houden als je starten met lessen?

  • Je moet beginnen met rijlessen. Een enkele praktijkles bij Driving Coach kost in het eerste kwartaal van 2024 €41,50. Wij raden in het begin altijd aan om vijf praktijklessen te nemen, waarbij één praktijkles om en nabij 60 minuten duurt. Het is mogelijk deze lessen allemaal op dezelfde dag te plannen, maar de meeste leerlingen kiezen ervoor om dit te verspreiden over meerdere dagen. Mocht je bijvoorbeeld problemen hebben met je concentratie, dan raden we je aan de lessen niet allemaal op dezelfde dag te plannen.
  • Voordat je überhaupt op mag voor je scooter rijbewijs Kerkrade, moet je je theorie halen. Het is hierbij belangrijk dat je alle verkeersregels kent en kunt toepassen. Het theorie-examen kost in 2024 €41,00 en het theorieboek zelf kost €20,00. Dit examen kun je aanvragen met je eigen DigiD via mijn CBR. Ben jij een persoon die van nature moeite heeft leren? Dan kun je bij ons ook een theoriecursus ter waarde van €127,50 kiezen. Meer informatie over het theorie-examen kun je hier lezen!
  • Het volledige pakket voor scooterpraktijklessen (5 x 60 minuten), inclusief examen, kost aan het begin van 2024 € 400. Als je een herexamen voor de praktijk wilt afleggen, zijn de kosten € 200,-.

Scooter rijbewijs in Kerkrade en omstreken

Haal je scooter- en brommerrijbewijs bij Driving Coach, waar kwaliteit de hoogste prioriteit heeft. Wij bieden de scherpste prijzen aan en zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk de weg op kunt. Dit doen we met de uiterste verantwoordelijkheid en veiligheid in gedachten. Zascha leert je veilig rijden en bereid je maximaal voor op het examen.

Je volgt lessen op een stoere Yamaha Neos. Tijdens de scooterrijlessen door Parkstad en omstreken leer je niet alleen scooter rijden, maar vooral ook hoe je op een correcte manier aan het verkeer deelneemt. Dit is niet alleen voordelig voor het scooter rijden, maar zal ook een goede voorbereiding zijn voor eventueel autorijden in de toekomst.

Kies voor Driving Coach in Parkstad en omstreken en zet hiermee de eerste stap naar vrijheid en mobiliteit op de scooter.

VANAF 16 JAAR STARTEN MET SCOOTER RIJLES

ZELFVERZEKERDER DOOR MEER ERVARING

VANAF JE 16E DIRECT ZELFSTANDIG DE WEG OP

Ook meedoen met 2toDrive Heerlen? 

Waar wacht je nog op…

START MET 2TODRIVE

Rijden in de omgeving Kekrade

Kerkrade is een stad in de provincie Limburg met in 2019 ongeveer 45.000 inwoners. Kerkrade is onder andere bekend van Kasteel Erenstein.

Naast Kerkrade verzorgen we ook autorijlessen en scooterrijlessen in Parkstad, Brunssum, Voerendaal, Schinnen, Hoensbroek, Puth, Doenrade, Landgraaf, Klimmen, Nuth, Heerlen en andere locaties in Limburg.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Versturen