Rijbewijs halen in Voerendaal

Driving Coach is een rijschool in Voerendaal waar kwaliteit en persoonlijke coaching voorop staat. Dit doen we door de leerlingen bewuster van hun handelingen en verantwoordelijkheid te maken. Tijdens de rijlessen in Voerendaal word je zodanig opgeleid dat jij alles weet op het gebied van verkeersveiligheid. Onze rijschool zorgt ervoor dat je na jouw praktijkexamen een verantwoordelijke en veilige automobilist bent. Bij onze rijschool in Voerendaal leren we je stapsgewijs en gestructureerd autorijden door middel van de RIS-methode, ofwel rijles in stappen.

Rijlessen in Voerendaal

Ben jij van plan om je rijbewijs binnenkort te halen in Voerendaal? Driving Coach leert je stapsgewijs en gestructureerd rijden. Het altijd maar bezig zijn met het geven van instructies is niet meer van deze tijd. Daarom geven we bij onze rijschool in Voerendaal rijlessen op een persoonlijke manier. Driving Coach is dé rijschool waar je vanaf het begin van jouw rijopleiding tot aan je praktijkexamen met volledige aandacht wordt begeleid. Een persoonlijke coach als het ware. Het is algemeen bekend dat je het beste leert door zelf te doen. Daarom geven we onze leerlingen tijdens de rijlessen niet simpelweg instructies, maar laten we de leerling leren door zelf te ervaren. Wanneer je bij ons rijlessen volgt, zul je leren zelf verantwoordelijkheid te nemen op de weg. Daardoor ben jij je meer bewust van je eigen handelingen. Bij onze rijlessen zullen wij ervoor zorgen dat jij de basis hebt om een goede, verantwoordelijke en veilige automobilist te zijn! 

Autorijschool Driving Coach in Voerendaal

Driving Coach leert je gestructureerd en stapsgewijs autorijden. Dit betekent dat je jouw praktijkrijlessen in Voerendaal krijgt volgens de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. Deze methode zorgt ervoor dat je beter voorbereid bent op je deelname aan het verkeer. Daarbij is jouw kans op het slagen bij je praktijkexamen veel groter dan zonder deze methode. Wanneer je start met je praktijkrijlessen in Voerendaal, ontvang je van ons een RIS praktijkboek. Hierin worden alle lessen genoteerd. Zo kun jij je na iedere praktijkrijles bij Driving Coach thuis al voorbereiden op de volgende rijles. Driving Coach gebruikt ook een leskaart die de rijinstructeur invult aan het einde van elke rijles. Zo kun jij zelf, en eventueel je familie en vrienden, zien wat jouw vooruitgang is. Het is vanzelfsprekend dat je tijdens je praktijkrijlessen bij onze rijschool rijles krijgt in een moderne en goed onderhouden auto die volledig voldoet aan de eisen van het CBR. Dankzij Zascha maak je kennis met moderne hulpmiddelen zoals cruise control, navigatiesystemen en verschillende andere ADAS-systemen. Zo ben jij na je praktijkrijlessen in Voerendaal op de toekomst voorbereid. 
 

Scooter rijbewijs halen Voerendaal

Wil jij je scooter of brommer rijbewijs halen in Voerendaal? Driving Coach is namelijk tevens een rijschool voor je brommerrijbewijs of scooterrijbewijs. Om ervoor te zorgen dat jij je scooterrijbewijs snel kunt halen, wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Bij Driving Coach kun je terecht voor zowel theorielessen als praktijklessen, voor zowel de categorie brommer (AM2) en auto (B).  Tijdens de scooterrijlessen rijden we in het examengebied, daardoor weet jij welke situaties je tijdens het rijden kunt verwachten. Zascha leert je veilig bromfiets rijden en bereid je volledig voor op het praktijkexamen. Je kunt zelf aangeven hoeveel rijlessen jij nodig hebt totdat je klaar bent voor je praktijkexamen. Zo weet je van jezelf dat je klaar bent om je brommerrijbewijs in Voerendaal te halen en met je scooter of bromfiets veilig de weg op kan. 

Inhoud van de rijlessen bij Driving Coach Voerendaal

Driving Coach in Voerendaal is dé rijschool waar kwaliteit voorop staat tegenover lage prijzen. De rijlessen van Driving Coach duren 50 minuten, maar worden over het algemeen in blokken van 100 minuten gegeven. Je kunt zelf in overleg bepalen hoeveel rijlessen je in een week wilt volgen. Tijdens de rijlessen in Voerendaal heb je steeds les in dezelfde lesauto én van dezelfde Driving Coach, zo hoef je niet steeds aan een andere auto of coach te wennen. Heb je veel last van faal- of rijangst? Bij ons ben je in goede handen. Driving Coach zal je helpen om deze angst(en) tijdens je rijlessen onder controle te krijgen. Onze rijschool in Voerendaal beschikt over een gecertificeerde faalangstinstructeur die jou zal helpen met je rij- of faalangst zodat je gewoon voor je rijexamen zult slagen.

VANAF 16,5 JAAR STARTEN MET RIJLESSEN

ZELFVERZEKERDER DOOR MEER ERVARING

VANAF JE 18E DIRECT ZELFSTANDIG DE WEG OP

Ook meedoen met 2toDrive Voerendaal? 

Waar wacht je nog op…

START MET 2TODRIVE

Tarieven 2024

Naast losse lessen kun je ook kiezen voor een vooraf afgesproken pakket met rijlessen.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor het geven van een rijles-waardebon. (Leuk als kado!)

Losse prijzen

 • Losse praktijkles 60 minuten €58,00
 • Losse praktijkles 100 minuten €96,00
 • Tussentijdsetoets €206,50
 • Praktijkexamen €236,50
 • Faalangstexamen €291,00
 • Thoerieexamen €48,00
 • Theorieboek €27,50
 • Theoriecursus €150
  (7 lessen van 2 uur plus examentraining)

Inhoud pakket

 • Aantal lessen (zie pakket) van 50 minuten
 • Deeltoets 3 (tussentijdsetoets) incl. huur auto
 • Deeltoets 4 (praktijkexamen) incl. huur auto
 • Praktijkboek
 • Gratis intakeles t.w.v. €48,00

Totaal pakket

50 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.869,50

€ 2.770,00

Snel Pakket

30 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

Gratis intake

€ 1.909,50

€ 1.880,00

Slim Pakket

35 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.149,50

€ 2.105,00

Quality Pakket

40 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.389,50

€2.330,00

Veilig Pakket

45 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.629,50

€ 2.550,

Maak een Afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Versturen

Rijden in de omgeving Voerendaal

Voerendaal is een dorp in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg, met in 2019 bijna 12.500 inwoners. Voerendaal grenst aan de stad Heerlen. De snelweg A76 ligt tussen Voerendaal en Heerlen in. Ten zuiden van het dorp ligt de A79. In het zuidoosten van de gemeente Voerendaal is het natuurgebied de Kunderberg.  Voerendaal heeft als bezienswaardigheden veel kastelen en kasteelachtige landhuizen. 

Naast Voerendaal verzorgen we ook autorijlessen en scooterrijlessen in Parkstad, Puth, Nuth, Heerlen, Schinnen, Doenrade, Brunssum, Klimmen, Landgraaf, Kerkrade, Hoensbroek en andere locaties in Limburg.