Rijopleiding Nuth

Driving Coach is een rijschool in Nuth waar persoonlijke coaching en kwaliteit voorop staat. Dit doen we door de leerlingen bewuster van hun handelingen en verantwoordelijkheid te maken. Tijdens de rijlessen in Nuth word je zodanig opgeleid dat jij alles weet op het gebied van verkeersveiligheid. Bij onze rijschool in Nuth leren we je gestructureerd en stapsgewijs autorijden door middel van de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. Onze rijschool zorgt ervoor dat je na jouw praktijkexamen een veilige en verantwoordelijke automobilist bent. 

Rijlessen Nuth

Ben jij van plan om binnenkort je rijbewijs te halen in Nuth? Driving Coach leert je gestructureerd en stapsgewijs rijden. Het altijd maar bezig zijn met het geven van instructies is niet meer van deze tijd. Daarom geven we bij onze rijschool in Nuth rijlessen op een persoonlijke manier. Een persoonlijke coach als het ware. Het is algemeen bekend dat je het beste leert door zelf te doen. Daarom geven we onze leerlingen tijdens de rijlessen niet alleen instructies, maar laten we de leerling leren door zelf te ervaren. Driving Coach is dé rijschool waar je vanaf het begin van jouw rijopleiding tot aan je praktijkexamen met volledige aandacht wordt begeleid. Wanneer je bij ons rijlessen volgt, zul je leren zelf verantwoordelijkheid te nemen op de weg. Daardoor ben jij je meer bewust van je eigen handelingen. Bij onze rijlessen zullen wij ervoor zorgen dat jij de basis hebt om een verantwoordelijke, goede en veilige automobilist te zijn! 

Rijinstructeur Nuth

Driving Coach leert je gestructureerd en stapsgewijs autorijden. Dit betekent dat je jouw praktijkrijlessen in Nuth krijgt volgens de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. Deze methode zorgt ervoor dat je beter voorbereid bent op je deelname aan het verkeer. Daarbij is jouw kans op het slagen bij je praktijkexamen veel groter dan zonder deze methode. Wanneer je start met je praktijkrijlessen in Nuth, ontvang je van ons een RIS praktijkboek. In het RIS praktijkboek worden alle lessen genoteerd. Zo kun jij je na iedere praktijkrijles bij Driving Coach thuis al voorbereiden op de volgende rijles. Driving Coach gebruikt ook een leskaart die de rijinstructeur invult aan het einde van elke rijles. Zo kun jij zelf, en eventueel je familie en vrienden, zien wat jouw vorderingen zijn. Het is vanzelfsprekend dat je tijdens je praktijkrijlessen bij onze rijschool rijles krijgt in een moderne en goed onderhouden auto die volledig voldoet aan de eisen van het CBR. Dankzij Zascha maak je kennis met moderne hulpmiddelen zoals cruise control, navigatiesystemen en verschillende andere ADAS-systemen. Zo ben jij na je praktijkrijlessen in Nuth op de toekomst voorbereid.

Scooter rijbewijs halen Nuth

Wil jij je scooter of brommer rijbewijs halen in Nuth? Driving Coach is namelijk tevens een rijschool voor je brommerrijbewijs of scooterrijbewijs. Om ervoor te zorgen dat jij je scooterrijbewijs snel kunt halen, wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Bij Driving Coach kun je terecht voor zowel theorielessen als praktijklessen, voor zowel de categorie brommer (AM2) en auto (B). Tijdens de scooterrijlessen rijden we in het examengebied, daardoor weet jij welke situaties je tijdens het rijden kunt verwachten. Je kunt zelf aangeven hoeveel rijlessen jij nodig hebt totdat je klaar bent voor je praktijkexamen. Zo weet je van jezelf dat je klaar bent om je brommerrijbewijs in Nuth te halen en met je scooter of bromfiets veilig de weg op kan. Zascha leert je veilig bromfiets rijden en bereid je volledig voor op het praktijkexamen. 

Inhoud van de rijlessen bij Driving Coach Nuth

Driving Coach in Nuth is dé rijschool waar kwaliteit voorop staat tegenover lage prijzen. De rijlessen van Driving Coach duren 50 minuten, maar worden over het algemeen in blokken van 100 minuten gegeven. In overleg kun je zelf bepalen hoeveel rijlessen je in een week wilt volgen. Tijdens de rijlessen in Nuth heb je steeds les in dezelfde lesauto én van dezelfde Driving Coach, zo hoef je niet steeds aan een andere auto of coach te wennen. Heb je veel last van rij- of faalangst? Bij ons ben je in goede handen. Driving Coach zal je helpen om deze angst(en) tijdens je rijlessen onder controle te krijgen. Onze rijschool in Nuth beschikt over een gecertificeerde faalangstinstructeur die jou zal helpen met je rij- of faalangst zodat je gewoon voor je rijexamen zult slagen. 

VANAF 16,5 JAAR STARTEN MET RIJLESSEN

ZELFVERZEKERDER DOOR MEER ERVARING

VANAF JE 18E DIRECT ZELFSTANDIG DE WEG OP

Ook meedoen met 2toDrive Nuth? 

Waar wacht je nog op…

START MET 2TODRIVE

Tarieven 2024

Naast losse lessen kun je ook kiezen voor een vooraf afgesproken pakket met rijlessen.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor het geven van een rijles-waardebon. (Leuk als kado!)

Losse prijzen

 • Losse praktijkles 60 minuten €58,00
 • Losse praktijkles 100 minuten €96,00
 • Tussentijdsetoets €206,50
 • Praktijkexamen €236,50
 • Faalangstexamen €291,00
 • Thoerieexamen €48,00
 • Theorieboek €27,50
 • Theoriecursus €150
  (7 lessen van 2 uur plus examentraining)

Inhoud pakket

 • Aantal lessen (zie pakket) van 50 minuten
 • Deeltoets 3 (tussentijdsetoets) incl. huur auto
 • Deeltoets 4 (praktijkexamen) incl. huur auto
 • Praktijkboek
 • Gratis intakeles t.w.v. €48,00

Totaal pakket

50 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.869,50

€ 2.770,00

Snel Pakket

30 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

Gratis intake

€ 1.909,50

€ 1.880,00

Slim Pakket

35 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.149,50

€ 2.105,00

Quality Pakket

40 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.389,50

€2.330,00

Veilig Pakket

45 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.629,50

€ 2.550,

Maak een Afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Versturen

Rijden in de omgeving Nuth

In de provincie Limburg ligt Nuth, een dorp met in 2018 ongeveer 5300 inwoners. Het ligt in het zuiden van Limburg, langs de autosnelweg A76. Naast de A76, lopen er nog veel meer wegen door Nuth, waaronder N298 en de E314. Via deze wegen kun je Nuth met de auto het beste bereiken. 

Naast Nuth verzorgen we ook autorijlessen en scooterrijlessen in Parkstad, Heerlen, Voerendaal, Schinnen, Doenrade, Puth, Brunssum, Klimmen, Landgraaf, Kerkrade, Hoensbroek en andere locaties in Limburg.