Rijschool Limburg

Driving Coach is een rijschool in Limburg waar kwaliteit en persoonlijke coaching voorop staat. Dit doen we door de leerlingen bewuster van hun verantwoordelijkheid en handelingen te maken. Tijdens de rijlessen in Limburg word je zodanig opgeleid dat jij alles weet op het gebied van veilig rijden in het verkeer. Onze rijschool zorgt ervoor dat je na jouw praktijkexamen een veilige en verantwoordelijke automobilist bent. Bij onze rijschool in Limburg leren we je stapsgewijs en gestructureerd autorijden door middel van de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. 

Rijles Limburg

Ben jij van plan om binnenkort je rijbewijs te halen in Limburg? Driving Coach leert je stapsgewijs en gestructureerd rijden. Het altijd maar bezig zijn met het geven van instructies is niet meer van deze tijd. Daarom geven we bij onze rijschool in Limburg rijlessen op een persoonlijke manier. Een persoonlijke coach als het ware. Driving Coach is dé rijschool waar je vanaf het begin van jouw rijopleiding tot aan je praktijkexamen met volledige aandacht wordt begeleid. Het is algemeen bekend dat je het beste leert door zelf te doen. Daarom geven we onze leerlingen tijdens de rijlessen niet alleen instructies, maar laten we de leerling leren door zelf te ervaren. Daardoor ben jij je meer bewust van je eigen handelingen. Wanneer je bij ons rijlessen volgt, zul je leren zelf verantwoordelijkheid te nemen op de weg. Bij onze rijlessen zullen wij ervoor zorgen dat jij de basis hebt om een goede, veilige en verantwoordelijke automobilist te zijn! 

Praktijklessen verkeersschool Driving Coach Limburg

Driving Coach leert je gestructureerd en stapsgewijs autorijden. Dit betekent dat je jouw praktijkrijlessen in Limburg krijgt volgens de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. Deze methode zorgt ervoor dat je beter voorbereid bent op je deelname aan het verkeer. Daarbij is jouw kans op het slagen bij je praktijkexamen veel groter dan zonder deze methode. Wanneer je start met je praktijkrijlessen in Limburg, ontvang je van ons een RIS praktijkboek. Hierin worden alle lessen genoteerd. Zo kun jij je na iedere praktijkrijles bij Driving Coach thuis al voorbereiden op de volgende rijles. Driving Coach gebruikt ook een leskaart die de rijinstructeur invult aan het einde van elke rijles. Zo kun jij zelf, en eventueel je vrienden en familie, zien wat jouw vorderingen zijn. Dankzij Zascha maak je kennis met moderne hulpmiddelen zoals cruise control, navigatiesystemen en verschillende andere ADAS-systemen. Zo ben jij na je praktijkrijlessen in Limburg op de toekomst voorbereidHet is vanzelfsprekend dat je tijdens je praktijkrijlessen bij onze rijschool rijles krijgt in een moderne en goed onderhouden auto die volledig voldoet aan de eisen van het CBR. 

Scooter rijbewijs halen Limburg

Wil jij je brommer of scooter rijbewijs halen in Limburg? Driving Coach is namelijk tevens een rijschool voor je scooterrijbewijs of brommerrijbewijs. Om ervoor te zorgen dat jij je scooterrijbewijs snel kunt halen, wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Zascha leert je veilig bromfiets rijden en bereid je volledig voor op het praktijkexamen. Bij Driving Coach kun je terecht voor zowel theorielessen als praktijklessen, voor zowel de categorie auto (B) en brommer (AM2). Tijdens de scooterrijlessen rijden we in het examengebied, daardoor weet jij welke situaties je tijdens het rijden kunt verwachten. Je kunt zelf aangeven hoeveel rijlessen jij nodig hebt totdat je klaar bent voor je praktijkexamen. Zo weet je van jezelf dat je klaar bent om je brommerrijbewijs in Limburg te halen en met je scooter of bromfiets veilig de weg op kan. 

Inhoud van de rijlessen bij Driving Coach Limburg

Driving Coach in Limburg is dé rijschool waar kwaliteit voorop staat tegenover lage prijzen. Je kunt zelf in overleg bepalen hoeveel rijlessen je in een week wilt volgen. De rijlessen van Driving Coach duren 50 minuten, maar worden over het algemeen in blokken van 100 minuten gegeven. Tijdens de rijlessen in Limburg heb je steeds les in dezelfde lesauto én van dezelfde Driving Coach, zo hoef je niet steeds aan een andere coach of auto te wennen. Heb je veel last van rij- of faalangst? Bij ons ben je in goede handen. Driving Coach zal je helpen om deze angst(en) tijdens je rijlessen onder controle te krijgen. Onze rijschool in Limburg beschikt over een gecertificeerde faalangstinstructeur die jou zal helpen met je faal- of rijangst zodat je gewoon voor je rijexamen zult slagen. 

VANAF 16,5 JAAR STARTEN MET RIJLESSEN

ZELFVERZEKERDER DOOR MEER ERVARING

VANAF JE 18E DIRECT ZELFSTANDIG DE WEG OP

Ook meedoen met 2toDrive Limburg? 

Waar wacht je nog op…

START MET 2TODRIVE

Tarieven 2024

Naast losse lessen kun je ook kiezen voor een vooraf afgesproken pakket met rijlessen.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor het geven van een rijles-waardebon. (Leuk als kado!)

Losse prijzen

 • Losse praktijkles 60 minuten €58,00
 • Losse praktijkles 100 minuten €96,00
 • Tussentijdsetoets €206,50
 • Praktijkexamen €236,50
 • Faalangstexamen €291,00
 • Thoerieexamen €48,00
 • Theorieboek €27,50
 • Theoriecursus €150
  (7 lessen van 2 uur plus examentraining)

Inhoud pakket

 • Aantal lessen (zie pakket) van 50 minuten
 • Deeltoets 3 (tussentijdsetoets) incl. huur auto
 • Deeltoets 4 (praktijkexamen) incl. huur auto
 • Praktijkboek
 • Gratis intakeles t.w.v. €48,00

Totaal pakket

50 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.869,50

€ 2.770,00

Snel Pakket

30 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

Gratis intake

€ 1.909,50

€ 1.880,00

Slim Pakket

35 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.149,50

€ 2.105,00

Quality Pakket

40 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.389,50

€2.330,00

Veilig Pakket

45 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.629,50

€ 2.550,

Maak een Afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Versturen

Rijden in de omgeving Limburg

Limburg is één van de twaalf provincies van Nederland en ligt in het zuidoosten van Nederland. Limburg is begrensd door Gelderland, Noord-Brabant, België en Duitsland. In de provincie Limburg waren er in 2015 rond de 1,1 miljoen inwoners. Je kunt Limburg via meerdere wegen binnenrijden. De grootste wegen zijn de A2, A67 en de A77. Via deze wegen kun je Limburg binnenrijden en verlaten. Er zijn ook nog wegen in het buitenland van waaruit je Limburg kunt binnenrijden. 

Voorbeelden van plaatsen in Limburg waar wij autorijlessen en scooterrijlessen verzorgen zijn Parkstad, Landgraaf, Heerlen, Voerendaal, Schinnen, Doenrade, Puth, Brunssum, Klimmen, Kerkrade, Nuth en Hoensbroek.