Autorijschool Klimmen

Driving Coach is een rijschool in Klimmen waar kwaliteit en persoonlijke coaching voorop staat. Bij onze rijschool in Klimmen leren we je stapsgewijs en gestructureerd autorijden door middel van de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. We maken leerlingen bewuster van hun verantwoordelijkheid en handelingen. Tijdens de rijlessen in Klimmen word je zodanig opgeleid dat jij alles weet op het gebied van veilig rijden in het verkeer. Onze rijschool zorgt ervoor dat je na jouw praktijkexamen een veilige en verantwoordelijke automobilist bent. 

Rijbewijs halen Klimmen

Ben jij van plan om binnenkort je rijbewijs te halen in Klimmen? Het altijd maar bezig zijn met het geven van instructies is niet meer van deze tijd. Daarom geven we bij onze rijschool in Klimmen rijlessen op een persoonlijke manier. Een persoonlijke coach als het ware. Driving Coach is dé rijschool waar je vanaf het begin van jouw rijopleiding tot aan je praktijkexamen met volledige aandacht wordt begeleid. Driving Coach leert je stapsgewijs en gestructureerd rijden. Het is algemeen bekend dat je het beste leert door zelf te doen. Daarom geven we onze leerlingen tijdens de rijlessen niet simpelweg instructies, maar laten we de leerling leren door zelf te ervaren. Wanneer je bij ons rijlessen volgt, zul je leren zelf verantwoordelijkheid te nemen op de weg. Daardoor ben jij je meer bewust van je eigen handelingen. Bij onze rijlessen zullen wij ervoor zorgen dat jij de basis hebt om een goede, veilige en verantwoordelijke automobilist te zijn! 

Praktijklessen verkeersschool Driving Coach Klimmen

Driving Coach leert je stapsgewijs en gestructureerd autorijden. Dit betekent dat je jouw praktijkrijlessen in Klimmen krijgt volgens de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. Deze methode zorgt ervoor dat je beter voorbereid bent op je deelname aan het verkeer. Daarbij is jouw kans op het slagen bij je praktijkexamen veel groter dan zonder deze methode. Driving Coach gebruikt een leskaart die de rijinstructeur invult aan het einde van elke rijles. Zo kun jij zelf, en eventueel je vrienden en familie, zien wat jouw vorderingen zijn. Wanneer je start met je praktijkrijlessen in Klimmen, ontvang je van ons een RIS praktijkboek. Hierin worden alle lessen genoteerd. Zo kun jij je na iedere praktijkrijles bij Driving Coach thuis al voorbereiden op de volgende rijles. Het is vanzelfsprekend dat je tijdens je praktijkrijlessen bij onze rijschool rijles krijgt in een moderne en goed onderhouden auto die volledig voldoet aan de eisen van het CBR. Dankzij Zascha maak je kennis met moderne hulpmiddelen zoals cruise control, navigatiesystemen en verschillende andere ADAS-systemen. Zo ben jij na je praktijkrijlessen in Klimmen op de toekomst voorbereid. 
 

Scooter rijbewijs halen Klimmen

Wil jij je brommer of scooter rijbewijs halen in Klimmen? Driving Coach is namelijk tevens een rijschool voor je scooterrijbewijs of brommerrijbewijs. Om ervoor te zorgen dat jij je scooterrijbewijs snel kunt halen, wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Bij Driving Coach kun je terecht voor zowel theorielessen als praktijklessen, voor zowel de categorie auto (B) en brommer (AM2). Zascha leert je veilig bromfiets rijden en bereid je volledig voor op het praktijkexamen. Tijdens de scooterrijlessen rijden we in het examengebied, daardoor weet jij welke situaties je tijdens het rijden kunt verwachten. Je kunt zelf aangeven hoeveel rijlessen jij nodig hebt totdat je klaar bent voor je praktijkexamen. Zo weet je van jezelf dat je klaar bent om je brommerrijbewijs in Klimmen te halen en met je scooter of bromfiets veilig de weg op kan. 

Inhoud van de rijlessen bij Driving Coach Klimmen

Driving Coach in Klimmen is dé rijschool waar kwaliteit voorop staat tegenover lage prijzen. Je kunt zelf in overleg bepalen hoeveel rijlessen je in een week wilt volgen. De rijlessen van Driving Coach duren 50 minuten, maar worden over het algemeen in blokken van 100 minuten gegeven. Tijdens de rijlessen in Klimmen heb je steeds les in dezelfde lesauto én van dezelfde Driving Coach, zo hoef je niet steeds aan een andere coach of auto te wennen. Heb je veel last van rij- of faalangst? Bij ons ben je in goede handen. Onze rijschool in Klimmen beschikt over een gecertificeerde faalangstinstructeur die jou zal helpen met je rij- of faalangst zodat je gewoon voor je rijexamen zult slagen. Driving Coach zal jou als rijschool nabij Heerlen helpen om deze angst(en) tijdens je rijlessen onder controle te krijgen. 

VANAF 16,5 JAAR STARTEN MET RIJLESSEN

ZELFVERZEKERDER DOOR MEER ERVARING

VANAF JE 18E DIRECT ZELFSTANDIG DE WEG OP

Ook meedoen met 2toDrive Klimmen? 

Waar wacht je nog op…

START MET 2TODRIVE

Tarieven 2024

Naast losse lessen kun je ook kiezen voor een vooraf afgesproken pakket met rijlessen.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor het geven van een rijles-waardebon. (Leuk als kado!)

Losse prijzen

 • Losse praktijkles 60 minuten €58,00
 • Losse praktijkles 100 minuten €96,00
 • Tussentijdsetoets €206,50
 • Praktijkexamen €236,50
 • Faalangstexamen €291,00
 • Thoerieexamen €48,00
 • Theorieboek €27,50
 • Theoriecursus €150
  (7 lessen van 2 uur plus examentraining)

Inhoud pakket

 • Aantal lessen (zie pakket) van 50 minuten
 • Deeltoets 3 (tussentijdsetoets) incl. huur auto
 • Deeltoets 4 (praktijkexamen) incl. huur auto
 • Praktijkboek
 • Gratis intakeles t.w.v. €48,00

Totaal pakket

50 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.869,50

€ 2.770,00

Snel Pakket

30 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

Gratis intake

€ 1.909,50

€ 1.880,00

Slim Pakket

35 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.149,50

€ 2.105,00

Quality Pakket

40 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.389,50

€2.330,00

Veilig Pakket

45 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.629,50

€ 2.550,

Maak een Afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Versturen

Rijden in de omgeving Klimmen

Klimmen is een dorp in de provincie Limburg en ligt in het zuiden. In 2019 telde Klimmen iets meer dan 3000 inwoners. Klimmen heeft haar naam te danken aan het feit dat het dorp op een heuvel ligt van ongeveer 130 meter. Er zijn twee wegen waar je Klimmen snel mee kunt bereiken. Vanuit de A76 kun je naar Klimmen rijden, zowel als de A79 die dwars door Klimmen loopt. 

Naast Klimmen verzorgen we ook autorijlessen en scooterrijlessen in Parkstad, Heerlen, Voerendaal, Schinnen, Doenrade, Puth, Brunssum, Landgraaf, Kerkrade, Nuth, Beekdaelen en andere locaties in Limburg.