Rijschool Heerlen

Ben je eindelijk oud genoeg om te beginnen met rijlessen? Dan bieden wij van Driving Coach de rijlessen in Heerlen die jij nodig hebt. Of het nu gaat om autorijlessen, scooterrijlessen of een theoriecursus, wij kunnen je als rijschool nabij Heerlen hierbij optimaal helpen. Ook als je last hebt van faalangst kunnen wij jou de extra ondersteuning geven die je nodig hebt. Tijdens de rijlessen wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke behoeften om zo jou effectief en efficiënt te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.

Autorijlessen in Heerlen

Bij onze verkeersschool kunnen wij je stapsgewijs leren om auto te rijden op een veilige manier. Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Door de RIS methode die wij voor al onze leerlingen hanteren, kunnen wij jou gestructureerd en verantwoord de weg op laten.  Tijdens de rijlessen in Heerlen heb je steeds dezelfde coach en dezelfde lesauto die voldoet aan alle eisen van het CBR. Wij laten je tijdens de lessen ook kennis maken met hulpmiddelen in de auto zoals; navigatiesysteem en cruise control. Wat een cruise control is? Dan lees je hier. 

Scooterrijlessen in Heerlen

Wil je graag je scooterrijbewijs halen? Dat kan ook bij Driving Coach. Wij bieden brommer -en scooterlessen in Heerlen en omstreken aan. Tijdens de scooterrijlessen kun je kiezen tussen individuele begeleiding of lessen met een vriend of vriendin. Je kunt de lessen zelf inplannen in overleg met de driving coach. Wij raden jou aan om de opleiding te verdelen in drie dagen, waarbij je de laatste dag meteen het examen aflegt. Tijdens de scooterrijlessen rijden we in het examengebied om je op alle verkeerssituaties voor te rijden.

Theorielessen door een rijschool nabij Heerlen

Het onderdeel theorie is van essentiel belang bij een goede rijopleiding. Om je theorie examen bij het CBR meteen te halen, bieden wij van Driving Coach ook theoriecursussen en een complete online theorie opleiding die je geheel zelf kan volgen. De theorielessen worden gegeven aan een relatief kleine groep zodat iedereen persoonlijk geholpen kan worden. Op deze manier kunnen wij jou helpen om in een keer te slagen voor het onderdeel theorie zodat je meteen door kan met het nemen van praktijklessen.

Ben je benieuwd naar de prijzen die wij hanteren voor onze praktijk en/of theorielessen? Neem dan een kijkje op onze website voor de tarieven van zowel een pakket met rijlessen als losse lessen.

Lesmethode van onze rijschool nabij Heerlen

Onze lesmethode is anders dan bij andere rijscholen in Heerlen. Dit komt onder andere door de nieuwe inzichten van een rij-opleiding. Eerst ging het er vooral om dat en rij-instructeur bezig was met het geven van instructies aan de leerlingen. Wij vinden dat niet meer bij het moderne onderwijs van nu past. Daarom geven wij rijlessen door middel van een personal coach. Tijdens het geven van de rijlessen, leggen we de verantwoordelijkheid bij de leerling, waarbij er wordt gecoached. Hierdoor zijn leerlingen bewuster van de handelingen en keuzes die ze maken. Natuurlijk geven wij ook tips en reflecteren we samen op verschillende onderdelen van het rijden.

Als driving coach bereiden we jou zo goed mogelijk voor op het examen door middel van de RIS-methode, ook wel rijles in stappen genoemd. Deze methode zorgt ervoor dat je goed voorbereid kan deelnemen aan het verkeer. Er wordt aandacht besteed aan relevante zaken die er in de praktijk toe doen. Zodat jij uiteindelijk zelfstandig en veilig de weg op kan.

Auto rijschool in Heerlen

Driving Coach in Heerlen is de rijschool waar persoonlijke coaching voorop staat. Je krijgt hier altijd een-op-een begeleiding van Zascha. Zo wordt er vertrouwen tussen jou en de rij-instructeur gecreëerd en kan hij precies zien waar je aandachtspunten liggen en hoe hij jou het beste hierbij kan begeleiden. Verder hebben wij als rijschool in de buurt van Heerlen een slagingspercentage van meer dan 80% en bieden wij de scherpste prijzen voor onze rijlessen in Heerlen en omstreken. Je kunt zelf je rijlessen flexibel inplannen. De rijlessen duren 50 minuten, maar worden vaker ook in blokken van 100 minuten gegeven. In overleg met de rijles coach Zascha kun je zelf aangeven wanneer en hoe vaak jij wil rijlessen om je rijbewijs zo snel mogelijk te behalen.

Naast rijles in Heerlen bieden we ook autorijlessen en scooterrijlessen in onder andere Brunssum, Hoensbroek, landgraaf, Kerkrade en veel meer andere locaties in Limburg, aan. Als je nog vragen hebt of je direct wilt aan melden om zo snel mogelijk te starten met rijles in Heerlen, dan kun je altijdcontact met ons opnemen of een afspraak maken!

VANAF 16,5 JAAR STARTEN MET RIJLESSEN

ZELFVERZEKERDER DOOR MEER ERVARING

VANAF JE 18E DIRECT ZELFSTANDIG DE WEG OP

Ook meedoen met 2toDrive Heerlen? 

Waar wacht je nog op…

START MET 2TODRIVE

Tarieven 2024

Naast losse lessen kun je ook kiezen voor een vooraf afgesproken pakket met rijlessen.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor het geven van een rijles-waardebon. (Leuk als kado!)

Losse prijzen

 • Losse praktijkles 60 minuten €58,00
 • Losse praktijkles 100 minuten €96,00
 • Tussentijdsetoets €206,50
 • Praktijkexamen €236,50
 • Faalangstexamen €291,00
 • Thoerieexamen €48,00
 • Theorieboek €27,50
 • Theoriecursus €150
  (7 lessen van 2 uur plus examentraining)

Inhoud pakket

 • Aantal lessen (zie pakket) van 50 minuten
 • Deeltoets 3 (tussentijdsetoets) incl. huur auto
 • Deeltoets 4 (praktijkexamen) incl. huur auto
 • Praktijkboek
 • Gratis intakeles t.w.v. €48,00

Totaal pakket

50 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.869,50

€ 2.770,00

Snel Pakket

30 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

Gratis intake

€ 1.909,50

€ 1.880,00

Slim Pakket

35 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.149,50

€ 2.105,00

Quality Pakket

40 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.389,50

€2.330,00

Veilig Pakket

45 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.629,50

€ 2.550,