Rijschool Doenrade

Bij onze rijschool in Doenrade leren we je stapsgewijs en gestructureerd autorijden door middel van de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. Onze rijschool zorgt ervoor dat je na jouw praktijkexamen een veilige en verantwoordelijke automobilist bent. Driving Coach is een rijschool in Doenrade waar kwaliteit en persoonlijke coaching voorop staat. Dit doen we door de leerlingen bewuster van hun handelingen en verantwoordelijkheid te maken. Tijdens de rijlessen in Doenrade word je zodanig opgeleid dat jij alles weet op het gebied van veilig rijden in het verkeer 

Rijles Doenrade

Ben jij van plan om binnenkort je rijbewijs te halen in Doenrade? Driving Coach leert je stapsgewijs en gestructureerd rijden. Onze rijschool in Doenrade geeft rijlessen op een persoonlijke manier. Een persoonlijke coach als het ware. Het altijd maar bezig zijn met het geven van instructies is niet meer van deze tijd. Driving Coach is dé rijschool waar je vanaf het begin van jouw rijopleiding tot aan je praktijkexamen met volledige aandacht wordt begeleid. Het is algemeen bekend dat je het beste leert door zelf te doen. Daarom geven we onze leerlingen tijdens de rijlessen niet simpelweg instructies, maar laten we de leerling leren door zelf te ervaren. Wanneer je bij ons rijlessen volgt, zul je leren zelf verantwoordelijkheid te nemen op de weg. Daardoor ben jij je meer bewust van je eigen handelingen. Bij onze rijlessen zullen wij ervoor zorgen dat jij de basis hebt om een goede, verantwoordelijke en veilige automobilist te zijn! 

Praktijklessen verkeersschool Driving Coach Doenrade

Driving Coach leert je gestructureerd en stapsgewijs autorijden. Je krijgt jouw praktijkrijlessen in Doenrade volgens de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. Deze methode zorgt ervoor dat je beter voorbereid bent op je deelname aan het verkeer. Daarbij is jouw kans op het slagen bij je praktijkexamen veel groter dan zonder deze methode. Driving Coach gebruikt een leskaart die de rijinstructeur invult aan het einde van elke rijles. Zo kun jij zelf, en eventueel je vrienden en familie, zien wat jouw vorderingen zijn. Het is vanzelfsprekend dat je tijdens je praktijkrijlessen bij onze rijschool rijles krijgt in een moderne en goed onderhouden auto die volledig voldoet aan de eisen van het CBR. Dankzij Zascha maak je kennis met moderne hulpmiddelen zoals cruise control, navigatiesystemen en verschillende andere ADAS-systemen. Zo ben jij na je praktijkrijlessen in Doenrade op de toekomst voorbereid. Wanneer je start met je praktijkrijlessen in Doenrade, ontvang je van ons ook een RIS praktijkboek. Hierin worden alle lessen genoteerd. Zo kun jij je na iedere praktijkrijles bij Driving Coach thuis al voorbereiden op de volgende rijles.

Scooter rijbewijs halen Doenrade

Wil jij je scooter of brommer rijbewijs halen in Doenrade? Driving Coach is namelijk tevens een rijschool voor je scooterrijbewijs of brommerrijbewijs. Bij Driving Coach kun je terecht voor zowel theorielessen als praktijklessen, voor zowel de categorie brommer (AM2) en auto (B). Om ervoor te zorgen dat jij je scooterrijbewijs snel kunt halen, wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Tijdens de scooterrijlessen rijden we daarom in het examengebied, daardoor weet jij welke situaties je tijdens het rijden kunt verwachten. Zascha leert je veilig bromfiets rijden en bereid je volledig voor op het praktijkexamen. Je kunt zelf aangeven hoeveel rijlessen jij nodig hebt totdat je klaar bent voor je praktijkexamen. Zo weet je van jezelf dat je klaar bent om je brommerrijbewijs in Doenrade te halen en met je scooter of bromfiets veilig de weg op kan. 

Inhoud van de rijlessen bij Driving Coach Doenrade

Driving Coach in Doenrade is dé rijschool waar kwaliteit voorop staat tegenover lage prijzen. De rijlessen van Driving Coach duren 50 minuten, maar worden over het algemeen in blokken van 100 minuten gegeven. Je kunt zelf in overleg bepalen hoeveel rijlessen je in een week wilt volgen. Tijdens de rijlessen in Doenrade heb je steeds les van dezelfde Driving Coach én met dezelfde lesauto. Zo hoef je niet steeds aan een andere auto of coach te wennen. Heb je veel last van rij- of faalangst? Bij ons ben je in goede handen. Driving Coach zal je helpen om deze angst(en) tijdens je rijlessen onder controle te krijgen. Onze rijschool in Doenrade beschikt over een gecertificeerde faalangstinstructeur die jou zal helpen met je rij- of faalangst zodat je gewoon voor je rijexamen zult slagen. 

VANAF 16,5 JAAR STARTEN MET RIJLESSEN

ZELFVERZEKERDER DOOR MEER ERVARING

VANAF JE 18E DIRECT ZELFSTANDIG DE WEG OP

Ook meedoen met 2toDrive Doenrade? 

Waar wacht je nog op…

START MET 2TODRIVE

Tarieven 2024

Naast losse lessen kun je ook kiezen voor een vooraf afgesproken pakket met rijlessen.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor het geven van een rijles-waardebon. (Leuk als kado!)

Losse prijzen

 • Losse praktijkles 60 minuten €58,00
 • Losse praktijkles 100 minuten €96,00
 • Tussentijdsetoets €206,50
 • Praktijkexamen €236,50
 • Faalangstexamen €291,00
 • Thoerieexamen €48,00
 • Theorieboek €27,50
 • Theoriecursus €150
  (7 lessen van 2 uur plus examentraining)

Inhoud pakket

 • Aantal lessen (zie pakket) van 50 minuten
 • Deeltoets 3 (tussentijdsetoets) incl. huur auto
 • Deeltoets 4 (praktijkexamen) incl. huur auto
 • Praktijkboek
 • Gratis intakeles t.w.v. €48,00

Totaal pakket

50 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.869,50

€ 2.770,00

Snel Pakket

30 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

Gratis intake

€ 1.909,50

€ 1.880,00

Slim Pakket

35 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.149,50

€ 2.105,00

Quality Pakket

40 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.389,50

€2.330,00

Veilig Pakket

45 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.629,50

€ 2.550,

Rijden in de omgeving Doenrade

In de provincie Limburg ligt een klein dorpje genaamd Doenrade. Doenrade had in 2018 ongeveer 1100 inwoners. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Beekdaelen. In Doenrade zijn enkele bezienswaardigheden zoals een kasteel, een kerk en belangrijke historische boerderijen. Als je op de N276 rijdt, rij je dwars door Doenrade heen. Doenrade is dan ook het beste met de auto bereikbaar via de N276 en de provinciale weg. Deze twee wegen komen net voor Doenrade met elkaar samen. 

Naast Doenrade verzorgen we ook autorijlessen en scooterrijlessen in Parkstad, Heerlen, Voerendaal, Schinnen, Hoensbroek, Puth, Brunssum, Landgraaf, Klimmen, Nuth, Kerkrade en andere locaties in Limburg.

Maak een Afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Versturen