Rijbewijs halen Brunssum

Driving Coach is een rijschool in Brunssum waar kwaliteit en persoonlijke coaching voorop staat. Dit doen we door de leerlingen bewuster van hun verantwoordelijk en handelingen te maken. Bij onze rijschool in Brunssum leren we je stapsgewijs en gestructureerd autorijden door middel van de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. Tijdens de rijlessen in Brunssum word je zodanig opgeleid dat jij alles weet op het gebied van verkeersveiligheid. Onze rijschool zorgt ervoor dat je na jouw praktijkexamen een veilige en verantwoordelijke automobilist bent.

Rijopleiding Brunssum

Ben jij van plan om binnenkort je rijbewijs te halen in Brunssum? Driving Coach leert je stapsgewijs en gestructureerd rijden. Het altijd maar bezig zijn met het geven van instructies is niet meer van deze tijd. Daarom geven we bij onze rijschool in Brunssum rijlessen op een persoonlijke manier. Een persoonlijke coach als het ware. Driving Coach is dé rijschool waar je vanaf het begin van jouw rijopleiding tot aan je praktijkexamen met volledige aandacht wordt begeleid. Bij onze rijlessen zullen wij ervoor zorgen dat jij de basis hebt om een goede, verantwoordelijke en veilige automobilist te zijn. Het is algemeen bekend dat je het beste leert door zelf te doen. Daarom geven we onze leerlingen tijdens de rijlessen niet simpelweg instructies, maar laten we de leerling leren door zelf te ervaren. Wanneer je bij ons rijlessen volgt, zul je leren zelf verantwoordelijkheid te nemen op de weg. Daardoor ben jij je meer bewust van je eigen handelingen.

Praktijklessen verkeersschool Driving Coach Brunssum

Driving Coach leert je gestructureerd en stapsgewijs autorijden. Dit betekent dat je jouw praktijkrijlessen in Brunssum krijgt volgens de RIS-methode, ofwel rijles in stappen. Deze methode zorgt ervoor dat je beter voorbereid bent op je deelname aan het verkeer. Daarbij is jouw kans op het slagen bij je praktijkexamen veel groter dan zonder deze methode. Het is vanzelfsprekend dat je tijdens je praktijkrijlessen bij onze rijschool rijles krijgt in een moderne en goed onderhouden auto die volledig voldoet aan de eisen van het CBR. Dankzij Zascha maak je kennis met moderne hulpmiddelen zoals cruise control, navigatiesystemen en verschillende andere ADAS-systemen. Zo ben jij na je praktijkrijlessen in Brunssum op de toekomst voorbereid. Wanneer je start met je praktijkrijlessen in Brunssum, ontvang je van ons een RIS praktijkboek. Hierin worden alle lessen genoteerd. Zo kun jij je na iedere praktijkrijles bij Driving Coach thuis al voorbereiden op de volgende rijles. Driving Coach gebruikt ook een leskaart die de rijinstructeur invult aan het einde van elke rijles. Zo kun jij zelf, en eventueel je vrienden en familie, zien wat jouw vorderingen zijn.

Scooter rijbewijs halen Brunssum

Wil jij je brommer of scooter rijbewijs halen in Brunssum? Driving Coach is namelijk tevens een rijschool voor je scooterrijbewijs of brommerrijbewijs. Om ervoor te zorgen dat jij je scooterrijbewijs snel kunt halen, wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Bij Driving Coach kun je terecht voor zowel theorielessen als praktijklessen, voor zowel de categorie auto (B) en brommer (AM2). Tijdens de scooterrijlessen rijden we in het examengebied, daardoor weet jij welke situaties je tijdens het rijden kunt verwachten. Je kunt zelf aangeven hoeveel rijlessen jij nodig hebt totdat je klaar bent voor je praktijkexamen. Zo weet je van jezelf dat je klaar bent om je brommerrijbewijs in Brunssum te halen en met je scooter of bromfiets veilig de weg op kan. Zascha leert je veilig bromfiets rijden en bereid je volledig voor op het praktijkexamen.

Rijlessen bij Driving Coach Brunssum

Driving Coach in Brunssum is dé rijschool waar kwaliteit voorop staat tegenover lage prijzen. Je kunt zelf in overleg bepalen hoeveel rijlessen je in een week wilt volgen. Tijdens de rijlessen in Brunssum heb je steeds les van dezelfde Driving Coach én van dezelfde lesauto. Zo hoef je niet steeds aan een andere coach of auto te wennen. De rijlessen van Driving Coach duren 50 minuten, maar worden over het algemeen in blokken van 100 minuten gegeven. Heb je veel last van rij- of faalangst? Bij ons ben je in goede handen. Driving Coach zal je helpen om deze angst(en) tijdens je rijlessen onder controle te krijgen. Onze rijschool in Brunssum beschikt over een gecertificeerde faalangstinstructeur die jou zal helpen met je rij- of faalangst, zodat je gewoon voor je rijexamen zult slagen.

VANAF 16,5 JAAR STARTEN MET RIJLESSEN

ZELFVERZEKERDER DOOR MEER ERVARING

VANAF JE 18E DIRECT ZELFSTANDIG DE WEG OP

Ook meedoen met 2toDrive Brunssum? 

Waar wacht je nog op…

START MET 2TODRIVE

Tarieven 2024

Naast losse lessen kun je ook kiezen voor een vooraf afgesproken pakket met rijlessen.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor het geven van een rijles-waardebon. (Leuk als kado!)

Losse prijzen

 • Losse praktijkles 60 minuten €58,00
 • Losse praktijkles 100 minuten €96,00
 • Tussentijdsetoets €206,50
 • Praktijkexamen €236,50
 • Faalangstexamen €291,00
 • Thoerieexamen €48,00
 • Theorieboek €27,50
 • Theoriecursus €150
  (7 lessen van 2 uur plus examentraining)

Inhoud pakket

 • Aantal lessen (zie pakket) van 50 minuten
 • Deeltoets 3 (tussentijdsetoets) incl. huur auto
 • Deeltoets 4 (praktijkexamen) incl. huur auto
 • Praktijkboek
 • Gratis intakeles t.w.v. €48,00

Totaal pakket

50 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.869,50

€ 2.770,00

Snel Pakket

30 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

Gratis intake

€ 1.909,50

€ 1.880,00

Slim Pakket

35 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.149,50

€ 2.105,00

Quality Pakket

40 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.389,50

€2.330,00

Veilig Pakket

45 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.629,50

€ 2.550,

Rijden in de omgeving Brunssum

Brunssum is een stad in de provincie Limburg met in 2019 ongeveer 28.000 inwoners. Brunssum is onderdeel van Parkstad Limburg en ligt in de Oostelijke Mijnstreek. Er zijn veel wegen die naar Brunssum leiden. Je kunt via de N274, N276, N298 en de N299 van en naar Brunssum rijden. In 2020 zal Brunssum worden aangesloten aan zowel de Binnenring Parkstad als aan de Buitenring Parkstad Limburg.

Naast Brunssum verzorgen we ook autorijlessen en scooterrijlessen in Parkstad, Heerlen, Voerendaal, Schinnen, Hoensbroek, Puth, Doenrade, Landgraaf, Klimmen, Nuth, Kerkrade en andere locaties in Limburg.

Maak een Afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Versturen