Rijschool Beekdaelen

Driving coach is een rijschool waar de kwaliteit en persoonlijke begeleiding voorop staat. Dit doen we door leerlingen bewuster te maken van hun handelingen en de samenhangende verantwoordelijkheid die ze met zich meedragen. Zo geven wij ook rijlessen in de gemeente Beekdaelen. Deze jonge gemeente omvat onder andere Nuth en Schinnen en kent verschillende complexe verkeerssituaties.

Tijdens de rijlessen die je zal afleggen rondom onze rijschool in Beekdaelen begeleiden wij jou in het proces om een veilige en verantwoordelijke automobilist te worden. Fouten maken mag, dat doen we allemaal! Het gaat er alleen om hoe je deze oppakt en ermee omgaat. Bij onze rijschool leren we je stapsgewijs autorijden door middel van de RIS-methode, ook wel rijles in stappen. Gedurende deze rijlessen word jij zo opgeleid dat je alles weet over verkeersveiligheid en het leren omgaan met diverse verkeerssituaties.

Rijschool in de buurt van Beekdaelen

Ben je van plan binnenkort te starten met je rijlessen in Beekdaelen? Driving coach leert je alles wat je moet weten voordat je op praktijkexamen gaat! Het continu aangewezen worden op alle fouten die je maakt en druk die je voelt, is nu verleden tijd! Wij geven je vanaf het begin tot het einde persoonlijke aandacht. Je wordt gedurende het hele traject persoonlijk behandeld en begeleid die continu alles.

Het is algemeen bekend dat je het beste leert als je het zelf doet. Daarom geven we de leerlingen niet bij elke bocht instructies, maar laten we de leerling het zelf ervaren hoe het welt, en welke keuzes hier nodig zijn. Als jij ervoor kiest bij Driving Coach te gaan rijlessen in Beekdaelen zul je zelf zien dat je meer en meer verantwoordelijkheid neemt op de weg. Hierdoor word je steeds bewuster van je eigen handelingen op ieder moment van je rit. Door met ons samen achter het stuur te kruipen, zullen wij ervoor zorgen dat jij de basis hebt om een goede, verantwoordelijke en veilig automobilist te zijn!

Praktijklessen verkeersschool Driving Coach Beekdaelen

Door voor Driving Coach te kiezen, leer je gestructureerd en stapsgewijs autorijden. Ieder op zijn eigen tempo. Dit betekent vervolgens dat je bij je praktijkrijlessen in Beekdaelen te maken krijgt met de RIA-methode, ook wel rijles in stappen genoemd. Deze methode heeft een positieve invloed op je voorbereiding bij deelneming aan het verkeer. Dit vergroot de kans om te slagen ten opzichte van reguliere methodes.

Indien je start bij je rijschool in Beekdaelen, ontvang je het RIS-praktijkboek. Hierin wordt per rijles alles genoteerd. Dit doen we bewust zodat jij je thuis al kunt voorbereiden op je volgende rijles, en dus niet voor verrassingen komt te staan. Wil je nu al je vrienden en familie laten zien wat al je vorderingen zijn? Ook dat is mogelijk! Na iedere rijles vult je rijinstructeur je leskaart in met de juiste beschrijving. Bij onze rijlessen is het vanzelfsprekend dat je alleen rijlessen krijgt in een moderne en goed onderhouden auto, om het comfort optimaal te maken. Al onze auto’s voldoen aan de recentste eisen van het CBR. Dankzij Zascha maak je kennis met handige hulptools zoals cruisecontrol, meest recente navigatiesystemen en allerlei verschillende andere ADAS-systemen. Dus als je op zoek bent naar een rijschool in Beekdaelen, ben je hier zeker op de goeie plek!

Scooter rijbewijs halen nabij Beekdaelen

Wil jij graag je brommer of scooter rijbewijs halen in omgeving Beekdaelen? Dan ben je bij Driving Coach ook aan het juiste adres! Wij zijn ook een rijschool waar jij je brommerrijbewijs of scooterrijbewijs kunt halen. Om ervoor te zorgen dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt, moet je zo goed mogelijk voorbereid zijn! Bij Driving Coach kun je zowel terecht voor je theorielessen als praktijklessen, dit voor zowel brommer (A2) en auto (B). Zascha leert je veilig bromfiets te rijden en bereid je volledig voor op het praktijkexamen, zodat je zeker bent dat je het gaat halen! We rijden tijdens de rijlessen door de examengebieden heen waardoor je precies weet waar je moet uitkijken en met welke situaties je te maken kunt krijgen. Dit doen we om te voorkomen dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het examen zelf en al veel complexe verkeerssituaties in Nuth of in Schinnen gezien hebt.

Inhoud van de rijlessen bij Driving Coach Beekdaelen

Driving Coach in Beekdaelen is dé rijschool in Beekdaelen waar kwaliteit voorop staat, maar we nog steeds lage prijzen hanteren. De rijlessen bij Driving Coach duren gemiddeld 50 minuten per keer, maar worden over het algemeen in blokken van 100 minuten gegeven. In overleg met je rijinstructeur kun je overleggen hoeveel rijlessen je in een week wilt volgen. Het is daarom ook mogelijk meerdere sessies in te plannen als je sneller je rijbewijs wilt halen!

Tijdens de rijlessen in Beekdaelen heb je steeds les in dezelfde auto of dezelfde scooter. Dit in combinatie met dezelfde Driving Coach, dit doen we om te voorkomen dat je steeds moet wennen aan een ander voertuig of instructeur. Ervaar je veel last van rij- of faalangst? Dan ben je bij Driving Coach aan het juiste adres. Wij zullen je helpen deze angsten tijdens je rijlessen onder controle te krijgen. Onze rijschool in Beekdaelen beschikt over een gecertificeerde faalangstinstructeur die jou zal helpen met je rij- of faalangst zodat je gewoon voor je rijexamen zult gaan slagen.

VANAF 16,5 JAAR STARTEN MET RIJLESSEN

ZELFVERZEKERDER DOOR MEER ERVARING

VANAF JE 18E DIRECT ZELFSTANDIG DE WEG OP

Ook meedoen met 2toDrive Beekdaelen? 

Waar wacht je nog op…

START MET 2TODRIVE

Tarieven 2024

Naast losse lessen kun je ook kiezen voor een vooraf afgesproken pakket met rijlessen.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor het geven van een rijles-waardebon. (Leuk als kado!)

Losse prijzen

 • Losse praktijkles 60 minuten €58,00
 • Losse praktijkles 100 minuten €96,00
 • Tussentijdsetoets €206,50
 • Praktijkexamen €236,50
 • Faalangstexamen €291,00
 • Thoerieexamen €48,00
 • Theorieboek €27,50
 • Theoriecursus €150
  (7 lessen van 2 uur plus examentraining)

Inhoud pakket

 • Aantal lessen (zie pakket) van 50 minuten
 • Deeltoets 3 (tussentijdsetoets) incl. huur auto
 • Deeltoets 4 (praktijkexamen) incl. huur auto
 • Praktijkboek
 • Gratis intakeles t.w.v. €48,00

Totaal pakket

50 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.869,50

€ 2.770,00

Snel Pakket

30 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

Gratis intake

€ 1.909,50

€ 1.880,00

Slim Pakket

35 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.149,50

€ 2.105,00

Quality Pakket

40 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.389,50

€2.330,00

Veilig Pakket

45 Lessen

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€ 2.629,50

€ 2.550,

Maak een Afspraak

Laat je gegevens achter, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Versturen